MKB-ondernemers willen jou financieren

Vanuit de administratiekantoren van partner HBP Finance hebben we veel MKB-bedrijven als klant.

Een aantal van hen hebben ons gevraagd naar kansrijke startups en (door-)startende ondernemers te zoeken waarin zij kunnen participiëren. We kennen ze allen persoonlijk en weten waar ze naar op zoek zijn.

Dit is echt onze specialiteit

We hebben een groep ondernemers om ons heen verzameld die bereid zijn te investeren. Dat kan zijn via participatie of via (achtergestelde) leningen. Of combinaties daarvan. Wij regelen dat voor hen en bemiddelen tussen deze groep mensen en alle starters/ ondernemers die ons hiervoor in de arm nemen.

Mochten we er via onze "ondernemers-pool" niet voor jou uitkomen, of deels uitkomen, dan gaan we met verschillende partijen alternatieve financieringen stapelen tot jouw doelbedrag. Als er één schaap over de dam is volgen er meer, dit zien we keer op keer gebeuren. We houden de regie over het hele financieringstraject.

 • Wil je weten waar financiers en investeerders gevoelig voor zijn?
 • Wat moet je per se voorkomen om bij hen een goede indruk te maken?

 


Laat hier je gegevens achter, dan mailen we je zo snel mogelijk een whitepaper met hun 14 "Turn-Offs" die hen weerhouden jou te financieren.

 • * velden zijn verplicht.

 

 

Afhaken doodzonde

Afhaken doodzonde

Geplaatst op: 2019-07-26

Afhaken na je eerste financieringsafwijzing is doodzonde Veel terughoudendheid van financiers, met name banken, heeft te maken met de kwaliteit van de financieringsaanvraag en niet zozeer met de business, ...

Lees meer Archief
Bancair lenen nog steeds lastig voor Starter of MKB; 6 tips

Bancair lenen nog steeds lastig voor Starter of MKB; 6 tips

Geplaatst op: 2017-09-30

Het CBS toonde het laatst weer aan: ondernemers in het Nederlandse MKB ondervinden problemen bij het afsluiten van bancaire leningen, in tegenstelling tot andere Europese landen. Bijna 25% van de aanvrag...

Lees meer Archief
 • Veel van de financiers kennen we al lang als klant. Zitten snel met ze rond de tafel. Echt uniek

  John Heesakkers
 • Financieren is stapelen. Bouwstenen handig combineren. Lego voor gevorderden!

  Menno Bosch
 • Financiering vinden is ons vak. Maar dan begint het pas; onder welke voorwaarden gaan de partijen samen optrekken?

  Wouter Egelman
 • Ondernemers zien al snel door de bomen het -financiële- bos niet meer en klampen zich dan vast aan één enkele financier

  Kim Kok
John Heesakkers Menno Bosch Wouter Egelman Kim Kok

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.